Hírek


Halálos közlekedési baleset Segesd külterületén
2017. szeptember 20. 07:46

Fának hajtott egy személygépkocsi a 68-as főút Segesd és Ötvöskónyi közötti szakaszán, a 48-as kilométernél kedd délután.

Elindult a társasházak tűzvédelmi akciója Somogyban is
2017. szeptember 18. 14:07

Három napon keresztül, szeptember 18. és 20. között minden nap 10 és 16 óra között a megye valamennyi hivatásos tűzoltó-parancsnokságán várják a lakástulajdonosokat, bérlőket, közös képviselőket, lakásszövetkezeti tagokat és minden érdeklődőt a társasházak tűzvédelmével kapcsolatos kérdéseivel.

Árokba borult egy autó Barcson
2017. szeptember 18. 08:14

A dél-somogyi város Ady Endre utcájában egy személyautó megcsúszott az úton és árokba hajtott vasárnap délután. A felborult gépkocsi vezetője könnyebben sérült, akit a barcsi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a mentők kórházba szállítottak. A rendőrségi helyszínelést követően a tűzoltók az autót kerekeire állították és áramtalanították azt. Fotó: Barcs HTP

Fákat csavart ki a vihar Somogyban
2017. szeptember 17. 23:25

Főként a dél-somogyi településeken adott munkát a vihar a tűzoltóknak. Úttestre és vasúti sínekre dőlt fákat kellett eltávolítaniuk az egységeknek vasárnap.

Viharkárok felszámolásán dolgoztak a megye tűzoltói
2017. szeptember 15. 13:34

Az erős szél miatt több helyszínen fák dőltek az útra, vasúti felsővezetékre és személyautóra csütörtök kora este.

Ne várja meg, míg a tűzoltók mennek ki önhöz!
2017. szeptember 15. 09:32

A katasztrófavédelem egész évben ellenőrzi, mennyire tartják be a társasházakban a tűzvédelmi előírásokat. Szeptember közepén egy háromnapos akció keretében minden lakástulajdonos, bérlő, közös képviselő, lakásszövetkezeti tag és érdeklődő számára lehetőség nyílik arra, hogy közvetlenül forduljon a katasztrófavédelemhez a társasházak tűzvédelmével kapcsolatos kérdéseivel.

Hatalmas lángok csaptak fel egy kamionból
2017. szeptember 14. 09:00

Kigyulladt egy kamion Kaposvár, Jutai útján szerda este. A tűz a jármű motorteréből indult, majd a lángok elérték az utasfülkét is. A kaposvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral akadályozták meg, hogy a tűz a vontatmányra is átterjedjen. Fotó: Kaposvár HTP

Fejlesztés a balatoni üdülőkörzet tűzoltó egyesületeinél
2017. szeptember 11. 15:34

Új eszközöket kapott a balatoni üdülőkörzet tíz tűzoltó egyesülete ma a Somogy Megyei Tűzoltó Szövetség és a Balaton Fejlesztési Tanács Köz és –Vízbiztonsági programjának támogatásából.