Hírek


23 órás küzdelem Patkó Bandi fájáért
2019. augusztus 19. 13:04

Péntek este riasztották a barcsi hivatásos tűzoltókat, mert Barcs külterületén a 6-os főút mentén kigyulladt egy kocsányos tölgy belseje.

Órákon át égett a hulladék
2019. augusztus 16. 09:16

Igal külterületén, a Szent István utca végén, egy lezárt útszakasz mellett körülbelül 80 négyzetméteres területen, két méter magasságban felhalmozott kommunális szemét és növényi hulladék kapott lángra csütörtökön délután.

Fa dőlt két parkoló autóra
2019. augusztus 15. 08:30

Kaposváron, a Kanizsai utcában egy körülbelül 25 méter magas fa az éjszakai zivataros, szeles időjárás következtében kidőlt szerdán reggel.

Kiégett egy kisteherautó az M7-esen
2019. augusztus 14. 09:17

Kigyulladt egy kisteherautó hétfőn este az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, Fonyód térségében. A kerti bútort, szivacsot szállító jármű teljes terjedelmében égett. A balatonboglári önkormányzati és a fonyódi önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre. A beavatkozás során az egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Fotóillusztráció: Siófok HTP

Hulladéktűz Ádándon
2019. augusztus 13. 09:58

Hétfőn este, egy Ádánd külterületén található illegális hulladéklerakónál csaptak fel a lángok.

Folytatódik a szúnyoggyérítés
2019. augusztus 13. 09:15

Az elmúlt hetekben átlagos mértékű volt a szúnyogártalom, ezért kevesebb helyen kellett beavatkozniuk a szakembereknek. A következő napokban a kiemelt turisztikai régiókban, a Balatonnál, a Tisza-tónál és a Velencei-tó menti településeken, továbbá Bács-Kiskun, Csongrád és Zala megyében, Szolnok térségében, Budapesten és a Csepel-sziget településein fognak fellépni a vérszívók ellen. Részleges földi gyérítés lesz a Dráva mentén, a Dunakanyarban, Debrecenben, Dunaújváros és Komárom térségében, a Szigetközben és a szekszárdi régióban.

Leégett egy istálló Rinyaszentkirályon
2019. augusztus 13. 08:52

Hétfőn délután teljes terjedelmében égett egy istálló tetőszerkezete, és az oldalfalai Rinyaszentkirály külterületén, a Fő utcán.

A tűzoltó hagyományok tovább élnek
2019. augusztus 12. 10:44

A Marcali Városi Fürdő adott otthont a Tűzoltó Hagyományőrző Kocsifecskendő Versenynek. Az eseményen hivatásos és önkéntes tűzoltókból álló csapatok mérték össze felkészültségüket a tradicionális versenyszámokban.