Hírek


Féléves tiszti értekezlet a megyei igazgatóságon
2018. január 04. 14:51
A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes állományának mondott köszönetet az elmúlt félévben végzett munkáért január negyedikén Wéber Antal tűzoltó dandártábornok, megyei katasztrófavédelmi igazgató.

Az állomány minden tagja elhivatottan hajtotta végre a rábízott feladatokat, s így munkájukkal egyenként hozzájárultak az igazgatóság sikeres működéséhez – mondta Wéber Antal tűzoltó dandártábornok. A megyei katasztrófavédelmi igazgató felidézte az előző félév megpróbáltatásait, azokat a kihívásokat, amelyek leküzdése során minden szakterület bizonyította hozzáértését és rátermettségét. A megyei vezető kiemelte a július 10-i vihar okozta károk felszámolását, amely öt napi megfeszített munkát jelentett szinte az egész megye állományának, de megmutatkozott az összefogás ereje. Az igazgató példaértékűnek nevezte az integrált hatósági tevékenységet, valamint büszkeséggel szólt a HUSZÁR mentőszervezet sikeres minősítésében közreműködő kollégák munkájáról.   


 

Kapcsolódó képek:

Féléves tiszti értekezlet a megyei igazgatóságon Féléves tiszti értekezlet a megyei igazgatóságon Féléves tiszti értekezlet a megyei igazgatóságon
>>> További képek a galériában <<<