Hírek


Képzés a tűzoltás-taktikai különbözőségekről
2018. április 11. 08:11
Tűzoltásvezetők részére tartott továbbképzést a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság április tizedikén, Kaposváron. Az oktatáson valamennyi hivatásos és önkormányzati tűzoltó-parancsnokság tűzoltás vezetésére jogosult munkatársa részt vett.

A képzést Wéber Antal tűzoltó dandártábornok, megyei katasztrófavédelmi igazgató nyitotta meg, majd Kóbor Csaba tűzoltó alezredes tartott előadást az ipari létesítmények tűzoltói beavatkozásainak szabályairól. Az oktatás második felében Magyarország egyetlen cukorgyárában tartott előadást az üzem létesítményi tűzoltóparancsnoka, Bodó László. A biogáz-üzem bemutatása után az üzemegységek tűzvédelmi berendezéseivel is megismerkedhettek a képzés résztvevői. A délután folyamán pedig a napelemes rendszerek környezetében történő tűzoltói beavatkozásokat elemezte Oliás Gábor tűzoltó alezredes. A konzultációt Tarlós István tűzoltó ezredes, igazgatóhelyettes zárta be.


 

Kapcsolódó képek:

Képzés a tűzoltás-taktikai különbözőségekről Képzés a tűzoltás-taktikai különbözőségekről Képzés a tűzoltás-taktikai különbözőségekről
>>> További képek a galériában <<<