Hírek


Elismerés tíz év szolgálat után
2018. július 10. 15:53
Dr. Pintér Sándor, belügyminiszter 10 év szolgálati viszony után több somogyi kollégának adományozott szolgálati jelet. A mai napon szolgálatot teljesítő kaposvári és a barcsi tűzoltóknak személyesen adta át az elismerést a megyei katasztrófavédelmi igazgató.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság személyi állományát erősítik olyan kollégák, akik már egy évtizede teljesítenek szolgálatot. A mai napon Kaposváron és Barcson gratulált Wéber Antal tűzoltó dandártábornok az elismerésben részesülő kollégáknak a teljes személyi állomány nevében.

Júniusban volt tíz éve, hogy tűzoltóként teljesít szolgálatot a kaposvári Schultheisz Dezső tűzoltó törzsőrmester, a siófoki Bella Péter Gábor, Szalai Jenő, Parrag Gábor és Karély Kornél tűzoltó főtörzsőrmesterek. 2008. július elsején pedig huszonhat somogyi tűzoltó szerelt fel: a barcsi Bíró Győző, Hegyi Attila, Kovács Gábor főtörzsőrmesterek, Vidák Balázs tűzoltó őrnagy és Virth Gábor tűzoltó törzsőrmester, akiknek ma személyesen is megköszönte az elmúlt tíz év áldozatos tevékenységét a megyei katasztrófavédelmi igazgató. Ugyanúgy, ahogy a kaposvári Kakas Roland és Farkas Bálint törzsőrmestereknek, valamint a megyei tevékenységirányítási központ két ügyeletesének, Endrédi Ádám és Kőszegi Bálint tűzoltó zászlósoknak is átadta a szolgálati jeleket a tábornok. 

Tíz éve szolgál tűzoltóként a kaposvári Varga Csaba, Torma Szabolcs, Csonka Dániel, Horváth Attila és Rakita Ernő tűzoltó törzsőrmesterek, Sztvorecz Pál Attila tűzoltó százados, Máté János, Lévai Szabolcs és Godina Péter tűzoltó zászlósok; a marcali Péter Gábor, Váradi Viktor, Beke Dávid tűzoltó törzsőrmesterek, a nagyatádi Nikolausz Péter tűzoltó zászlós, Bognár Péter tűzoltó százados; továbbá a tevékenység irányítási központ ügyeletesei: Uri Balázs tűzoltó főtörzsőrmester, Hidasi László és Hardi Attila tűzoltó zászlósok.


 

Kapcsolódó képek:

Elismerés tíz év szolgálat után Elismerés tíz év szolgálat után Elismerés tíz év szolgálat után
>>> További képek a galériában <<<