Hírek


Lánykérés kaposvári tűzoltók módjára
2018. november 07. 09:54
A C csoport kérte meg Dan Eszter kezét Erdei Jonatán részére. A kaposvári tűzoltó bajtársai segítségét kérte a nem mindennapi lánykéréshez. 37 méter magasságban a meglepett lány nem tudta visszautasítani párja kérését, már menyasszonyként lépett ki a magasból mentő kosarából.

Két éve teljesít szolgálatot a kaposvári hivatásos tűzoltó-parancsnokságon Erdei Jonatán, aki a minap meglepte barátnőjét azzal, hogy megmutatta neki madártávlatból is a somogyi megyeszékhelyt. A mit sem sejtő lány azt sem furcsállotta, hogy egy drón is követi a magasba emelkedésüket. Sőt a kosárban felszerelt kamerákat meglátva sem kezdett gyanakodni, hogy a készülékek nem csak azt a pillanatot örökítik meg, amikor 37 méter magasságból láthatja Kaposvárt, hanem azt is, ahogy párja kollégái felsorakoznak a gépjárműfecskendők előtt egy kérdést megfogalmazva irányába.

- Ez most komoly? – kérdezte Eszter, amikor gyanútlanul lepillantott a szertár elé. Jonatán ekkor letérdelt és megismételte a C csoport tagjai által feltett kérdést. Eszter meghatódva igent mondott, s már gyűrűvel az ujján fogadta a gratulációkat a földre érkezéskor.  


 

Kapcsolódó képek:

Lánykérés kaposvári tűzoltók módjára Lánykérés kaposvári tűzoltók módjára Lánykérés kaposvári tűzoltók módjára
>>> További képek a galériában <<<