Hírek


Tűzoltói beavatkozások a hétvégén
2019. szeptember 09. 10:01
14 alkalommal riasztották a tűzoltókat Somogy megyében a hétvégén. Az egységek elsősorban közlekedési baleseteket követő műszaki mentésekben vettek részt. A szombati nap volt a legeseménydúsabb Somogyban, hiszen ekkor 10 esetben is szükség volt a tűzoltók beavatkozására. Téves jelzés kétszer érkezett hétvégén a megyei tevékenység-irányítási központba.

Szombaton hajnalban Kiskorpádon, a Vörösmarty utcában egy kamion az útról letérve árokba hajtott és az oldalára dőlt. Az alumíniumtömböket szállító tehergépjármű eközben megrongált egy villanyoszlopot, és egy kerítést is. A mentésben a kaposvári hivatásos és a nagybajomi önkéntes tűzoltók vettek részt.

Szombaton délelőtt, Somogytarnóca és Csokonyavisonta között, a 68-as számú főúton egy 40 cm átmérőjű akácfa dőlt az útra, veszélyeztetve a közlekedők biztonságát. A helyszínre érkező barcsi hivatásos tűzoltók a fát motorfűrész használatával eltávolították, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt.

Árokba hajtott, majd a tetejére borult egy autó a Jutát és Kaposvárt összekötő úton, a jutai temető közelében szombaton délelőtt. A két utas saját erejéből ki tudott szállni a járműből. A kaposvári hivatásos tűzoltók félpályás útlezárás mellett áramtalanították a személygépkocsit.

Két személygépkocsi ütközött Balatonbogláron, a Klapka utcában szombaton este. A műszaki mentést a balatonboglári önkormányzati tűzoltók végezték.

Fotó: Kaposvár HTP, Barcs HTP


 

Kapcsolódó képek:

Tűzoltói beavatkozások a hétvégén Tűzoltói beavatkozások a hétvégén Tűzoltói beavatkozások a hétvégén
>>> További képek a galériában <<<