Hírek


Formalin átfejtése közben tűz a cukorgyárban – minősítő gyakorlat
2018. április 24. 15:31

Ezzel a feltételezéssel szembesült ma a KÖTÉL Egyesület az éves minősítő gyakorlaton. A megyeszékhely önkéntes tűzoltói sikeresen vették az „akadályokat”.

Kigyulladt egy teherautó Szennán
2018. április 24. 11:52

A Rákóczi Ferenc utcában kapott lángra a jármű, a tűz a motortérből indult. A jármű vezetője megkezdte az oltást, azonban a fülkét nem tudta lebillenteni. Az motor felforrósodott alkatrészeit a kaposvári hivatásos tűzoltók hűtötték vissza. Az eset során személyi sérülés nem történt. Fotó: Kaposvár HTP

Kigyulladt a villanyóra
2018. április 23. 14:20

A családi házzal egybeépített melléképület ég - így érkezett hétfőn reggel a jelzés Fonyódról a megyei tevékenységirányítási központba.

Tűz az erkélyen
2018. április 23. 14:17

Balatonboglár Alkotás utcájában különböző használati tárgyak kaptak lángra egy társasház teraszán, vasárnap este. A város önkormányzati tűzoltóinak kiérkezése előtt a lakók megkezdték az oltást, így a tűzoltóknak csak az izzó, parázsló részeket kellett eloltaniuk. A lakás átszellőztetése után a szomszédos lakásokat is átvizsgálták a tűzoltók. Az eset során senki sem sérült meg. Fotó: Balatonboglár ÖTP

Az ország legjobbjai közt a balatonföldvári csapat
2018. április 23. 11:17

Immár hagyományosan az Országos Rendőr- és Tűzoltónapon rendezték meg a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági verseny országos döntőjét. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Polgári Védelmi Szövetség által szervezett megmérettetés végén az általános iskolások között a Somogy megyét képviselő csapat a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Többméteres lángokkal égett a szemét
2018. április 22. 13:42

Kaposvár külterületén, egy hulladéktároló medencében ötszáz négyzetméteren égett a felhalmozott háztartási hulladék szombat délután.

Egy nap a tűzoltókról
2018. április 21. 13:42

Bemutatóval várták a kaposvári Honvéd Utcai Általános Iskola diákjait a kaposvári hivatásos tűzoltó-parancsnokságon, szombaton. Pályaválasztási nap keretén belül ismerkedhettek meg az alsó tagozatos tanulók a tűzoltók hivatásával, szerteágazó munkájukkal.

Árokba borult gépkocsi mentése Kutasnál
2018. április 21. 13:27

Kutas és Szabás között hajtott árokba és a tetején állt meg egy gépkocsi, szombat hajnalban. Az autóban hárman utaztak, a mentők egy embert szállítottak kórházba. A rendőrségi helyszínelést követően a nagyatádi tűzoltók kerekeire állították a járművet, majd áramtalanították azt és az úttest szélére tolták. Fotó: Nagyatád HTP